Jeg fatter det ikke. Slutt? SLUTT?

Hva? Jeg fatter det ikke? SLUTT? Etter bare tre måneder? Sjokkmeldingen må bare få litt tid til å synke inn. Vel. Dette vet vi: Mekanismene er som følger: To kjendiser skaper mer blest enn èn. Jo flere kjendiser, desto flere bilder. Klining = overskrifter. Ring på fingeren = innslag på God Kveld, Norge og mulig sydentur fra Se og Hør.

Men utover det, hva får de ut av det? Jeg skjønner at Kristin Spitznogle trenger litt drahjelp for å holde seg i søkelyset. Men hva med Mikkel Gaup? Han ble jo blitt hot stuff igjen etter Skal vi danse? Hvorfor bruker han kjærlighetslivet sitt som promotering? Alle andre forsøker jo å verne om det?

Spitznogle har forsøkt det før, med Rocco. Igjen må jeg spørre – hva fikk hun ut av det? Hvorfor? Finnes det ikke en eneste streit kar med et stort hjerte der ute? Hun trenger det. 

Og hun forsikrer om at neste gang, neste gang er det på ordentlig…

Reklamer

4 kommentarer

Filed under Uncategorized

4 responses to “Jeg fatter det ikke. Slutt? SLUTT?

 1. Ståle

  Dama virker ikke jo helt god, jeg tror de fleste menn nå har fått det med seg og holder seg angiveligvis langt unna.

 2. jansern

  Dette er jo håpløst, håpløst av Dagbladet og bruke plass på dette fullstendig uinteressante temaet. Hvem er det som bryr seg om at to wannabekjendiser i det hele tatt har blitt sammen og at det nå er slutt??? Norge er for lite land til å ha noe som i det hele tatt skal omtales som kjendiser. Og vi, folket, må slutte med å bry oss om de, det sørger kun til at de allerede godt forvokste egoene til disse taperne dessverre blir enda større. At en mislykket halvkriminell skuespiller og en pseudopsykolog har gjort det slutt interesserer i beste fall de selv, hvis de skjønner hva de driver med.
  Så de jo forresten på tv her om dagen, fra et eller annet sydhavsparadis, boltre seg i bølgene, og nå er det allerede slutt, så supertrist.
  Nei, de må beskyttes mot seg selv.

 3. erik

  spørs….hvis du har 3 kjærester samtidig, så vil jeg kanskje si at du nærmer deg å være ei sklie..enten du er kvinne eller mann

 4. Martin

  Jeg for min del er bare spent på hvem som blir Spitznogles neste «kjæreste.» For hvor går du egentlig etter porno-stjerne og skuespiller/sjaman/reality-danser?
  For å holde interessen tipper jeg hun neste gang kommer med en kjæreste av samme kjønn.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s