Sommervikarens overlevelsesguide

Jeg regner med at hver av dere har som personlig ambisjon å komme på førstesida. Hvis ikke, vel… Da er du ikke her til høsten,  sa sjefen min første sommer i Dagbladet. Jeg ble livredd. Jeg tror det var meningen. Her kommer tre tips for hvordan du kommer deg gjennom sommeren, men æren og nattesøvnen i behold.

6 kommentarer

Filed under Uncategorized

6 responses to “Sommervikarens overlevelsesguide

  1. Det å være utenfor komfortsonene er alfa omega! Hvis man aldri utfordrer seg selv, så utvikler man seg heller ikke. Har lært så mye av å tørre å ta på meg oppgaver jeg ikke kan alt om fra før. Og det er jo så moro også – i hvert fall til slutt! Veien dit kan være litt magesåraktig i blant… hehe..

    Klink til 😉

  2. He he, jeg tror du har helt rett i det du sier Carina: det er moro til slutt. Jeg har vært ganske skjelven som sommervikar. Mange ganger. Men jeg er veldig glad for det… nå. Hvor begynte du, Carina?

  3. Jo – du overlever helt av deg selv : )

  4. Takk 🙂

    – hilsen en sommervikar som kom seg helskinnet gjennom sitt første portrettintervju mye takket være fantastisk intervjuskole på denne bloggen

  5. Så gøy! Grattis med ditt første portrett Irene! Hvordan gikk det? Støtte du på andre utfordringer enn du hadde trodd?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s