2011 – året du blir enda bedre

Et litt hårete og ambisiøst nyttårsfortsett fra Tennfjord der altså… Hva har du lyst til å forandre i året som kommer?

12 kommentarer

Filed under Uncategorized

12 responses to “2011 – året du blir enda bedre

 1. Ja til å sette den svarte klumpen i boda! Bra forsett, Ingvild (selv om jeg ikke får det til her i huset…). Mitt neste spørsmål til deg er: Hva står på leselisten din? Har du finnet noen favoritter som ligger klar på nattbordet/iPhonen/lesebrettet?

  En jeg absolutt vil anbefale er Daniel Pink, «Drive», om hva som motiverer oss.
  http://www.danpink.com/drive
  Jeg er nesten ferdig med den, og har notert meg mange nye, nyttige tips.

  Lykke til med leseprosjektet!

 2. Godt nytt år, Bente! Du er en knupp! Jeg hadde tenkt å bestille en ny bokpakke fra Amazon denne uken, men blir litt lei av meg selv og mine egne bokvalg. Pink er notert! Mere, mere… Noen flere forslag til hvilke bøker som skal erstatte Slankekrigen og Modelljakten?

 3. Hehe, her har du en leseliste nesten like lang som Bergensbanen: «16 technology books you should read», en bloggpost som jeg skrev for over nesten 2 år siden, men som fremdeles er relevant:

  https://bentekalsnes.wordpress.com/2009/01/30/16-technology-books-you-should-read/

 4. Nydelig! Tusen takk. Leste nylig en bloggpost om viktigheten av av journalister (spesielt!) lærer seg ny teknologi, med mindre de planlegger pensjon de kommende årene. Skal vi se om jeg finner den… Hm… må lete mer.

 5. Helena

  Wow!
  Dette er virkeleg ambisiøst, Ingvild. Betyr dette at du også kuttar ut seriar på dvd? Det er no min last i livet. Og ka med kidden din, vil han klare seg utan TV (og du utan pausane du får når han ser på)??

 6. Neida! Jeg går ikke for full askese. Nett-tv er lov (og absolutt nødvendig). Dvd er også lov. Du kan si jeg kjører samme modell som Ingelin. Ikke helt tilfeldig at dette kommer etter en uke hjemme hos henne. Det er zappingen jeg vil til livs. Om kvelden, når vi er litt trøtte, så er det så lett å bare sige ned og se masse skit. Hos Ingelin merket jeg at vi snakket mer, tenkte mer og ikke minst -leste mer. Verdt et forsøk? Yes sir!

 7. Støtter deg, Ingvild. Har aldri eid en TV, og har ikke planer om å gjøre det heller. Får med meg det viktigste på nett-TV og har alltid en serie i bakhånd på DVD på mac-en. Og best av alt: Mye lettere å boltre seg i det fine, lekre skrevne ord. Mmm…

 8. Har du aldri eid en TV? Oj, det tror jeg er første gang jeg hører. Har det hatt noen ulemper? Jeg mener – lunsjdiskusjoner du ikke kan bidra til eller sånne ting?

 9. Dette inspirerer! 2011 er allereie merka som «året zappinga tok slutt» her i huset.
  Godt nytt!

 10. pjeck

  Jeg liker ditt engasjement, det smitter.

 11. Heia, heia, etter at eg gløymde å betale Canal Digital for to år sidan (trudde eg hadde avtalegiro og at dei kvite vinduskonvoluttane var reklame) har eg berre hatt nett-tv og DVD, og har ikkje sakna TV ein dag. Kan ikkje seia eg har lest så mykje meir av den grunn, men lydbok er ein god ting innimellom alt det andre ein har lyst til å henga fingrane i.

 12. Tilbaketråkk: Buzz – slik lager du det sjøl! | Tennfjord’s Blog

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s