Om meg

ingvild31Ingvild Wedaa Tennfjord er journalist og skriver «På Tomannshånd» i Magasinet i Dagbladet, har ukentlige kåserier i Norgesglasset NRK, og skriver også en del for KK.

Å skrive 52 dybdeintervjuer i året begynner etterhvert å ligne en yrkesskade, noe som gjør at hun innimellom foreleser på journalistutdanninger, Institutt for Journalistikk og på SKUP.

I 2006 ble hun tildelt Hestenesprisen for god portrettjournalistikk.

Lenge var Tennfjord erklært idrettshater, røykte som en skorstein og drakk som en svamp, før hun en dag reiste seg fra sofaen og sprang maraton. Dette har resultert i en nerdete interesse for pulsklokker og en tittel fra Idrettshøyskolen, men har ennå ikke utradert svakheten for sjampis spesielt og bubbel generelt.

Send gjerne en mail på: ingvildtennfjord@hotmail.com eller iwt@dagbladet.no

5 responses to “Om meg

 1. «Slik får du jobb i media»-videoen er noe av det beste jeg har sett! Knallbra! Den blir nå sendt ut på Twitter, sporenstreks. Takk Ingvild!

 2. Flott blogg med gode tips! Jeg gleder meg til framtidige drypp.

 3. Rolf. W. Pettersen

  Takk Ingvild, du får selv de mørkeste dager til å skinne. Din selvtillits-boost kan få selv et par skosåler til å tro de er den møreste biff.

 4. Gro-Lene Brundin

  Min kjære søster la ut et innlegg på Facebook om «mindre stress og mer struktur i hverdagen». Det var HELT sikkert ikke ment som et hint til meg. Kremt;) Jeg ble bare dratt inn mot overskriften og måtte se innslaget fra God Morgen Norge. Ingvild, fantastisk bra og ikke minst enormt morsomt å se deg igjen!:) Tror det er ca. 19 år siden sist. Både som mor og selvstendig næringsdrivende så kjente jeg meg så altfor godt igjen i alt det du sa – dessverre;) Nå må jeg avslutte dette innlegget for 1. jeg vet veldig godt hva som må gjøres 2. nå må jeg bare sette igang og bli ferdig! TAKK!:)

 5. Hilde Brænne

  Hei! Lurer berre på om du har nokon link til Liv Hilde Tennfjord?
  Eg var bestevenn med henne då vi gjekk på lærarutdanning i Volda.
  Mvh. Hilde Sævik Brænne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s