Tennfjords intervjuskole: Bli bedre! Bli smartere!

Jeg vet at den dagen jeg stivner, har jeg ikke lenger verdens beste jobb. Med den nye medieutviklingen tror jeg det blir sånn for stadig flere. Hva gjør du for å videreutvikle deg? Hva er dine råd til de som føler de begynner å stagnere?

4 kommentarer

Filed under Uncategorized

4 responses to “Tennfjords intervjuskole: Bli bedre! Bli smartere!

 1. Carina Alice Bredesen

  Avslutningen mangler bare en sånn rå latter som i «redde-verden-filmene» – mohahahaha 🙂

  Men du har så rett så rett! Og jeg skjønner meg ikke på de journalistene som aldri gidder å gå på kurs, som alltid struper ideene til de nye, som alltid sitter på bakbeina og motarbeider nye produkter (les: alt som har med nettet og sosiale medier å gjøre) og så videre… De fleste kjenner nok typen..

  Nyttårsforsettet mitt for 2010 var (er) å «være ny». Du vet den følelsen når man er ny i en jobb, man har tusen ideer og masse forventninger. Så tar det ca to måneder, og så har man kommet inn i rytmen til arbeidsplassen, og blitt rutinemenneske. Begrensningene blir stadig klarere, og mulighetene blir sittende på gjerdet.

  Jeg har blant annet en lang liste med saker jeg har lyst å gjøre, men som alltid kommer bakerst i køen av de andre «rutinemessige sakene» (dette må vi dekke).

  Så nyttårsforsettet mitt var å ta kontroll over min egen utvikling og bare «just do it!». Det har funket sånn passe, jeg pusher meg til å utnytte arbeidstida fullt ut, og slutte å komme med tusen unnskyldninger for hvorfor jeg ikke har tid, eller ditt eller datt.

  Men nå blir jo forsettet mitt litt feil likevel, fordi jeg nettopp har fått en ny og veldig utfordrende stilling, som jeg gleder meg masse til å ta fatt på 🙂

  Hilsen Carina

 2. Grattis med ny jobb! Problemet med utvikling er jo dessverre at det ofte gjør vondt. Og det krever noen kalorier. Derfor er prosjektet ditt veldig beundringsverdig! Liker at du gutser på : )

 3. per A

  Skal på kurs med Are Kalvø på IJ rett over påske. Det blir nok inspirerende, staselig og forhåpentlig akkurat så mye tullprat som han lover i programmet. Det er ikke bare portrettet som trenger innsprøyting og kunstig åndedrett. Petiten er ikke akkurat på formtoppen sånn avishistorisk heller. Om du ser bort fra Kalvøkaden og norgesglasset, selvsagt.

 4. Så gøy! Jeg vil også på kurs! Jeg vil gjerne være med når petiten får kunstig åndedrett.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s